House of wheels bestaat uit de volgende onderdelen:

 

 

MyScooterShop - Dé specialist in scooters, onderdelen en accessoires!

In onze scooterwinkels vindt u een groot aanbod van de volgende scootermerken: Aprilia, Derbi, Gilera , Kymco, Piaggio, Sym, Tomos, Yamaha & Vespa. Met meer dan 15 jaar ervaring in de scooterbranche is MyScooterShop een toonaangevende winkelketen van betrouwbare scooters en goede scooterwinkels. Wij adviseren u graag bij het kopen van een nieuwe of tweede hands scooter. Met het juiste advies koopt u uiteindelijk een scooter die bij u en uw behoeft aansluit en waar u langer plezier aan zult beleven. Op deze website kunt u uw scooter samenstellen en als u zou willen kunt u gebruik maken van een scooter lease of gespreid betalen plan. Ook vindt u alle modellen snorfietsen, bromfietsen, schakelbrommers, scooters, motorscooters, onderdelen en accessoires die u bij MyScooterShop kunt kopen. Klik hier om naar Myscootershop.nl te gaan.

 

Scooter-Groothandel - Het adres voor levering van scooters aan de vakhandel!

Onstaan uit passie voor gemotoriseerde tweewielers en gevoed door de vraag vanuit de markt om snelle levering van complete units zonder dealerverplichtingen is Scooter-Groothandel.nl onstaan. In de loop der jaren heeft Scooter Groothandel zich verder gespecialiseerd in de levering van hoge kwaliteit scooters, onderdelen en accessoires. Ondanks deze keuze voor hoge kwalitiet zijn wij door een uitgekiend inkoopbeleid, grote volumes en korte lijnen met fabrikanten toch instaat onze producten scherp in de markt te zetten. Scooter Groothandel verkoopt zijn producten uitsluitend aan (gemotoriseerde) tweewieler bedrijven met een fysieke winkel. Er vinden dus geen leveringen plaats aan particulieren of webshops. Klik hier om naar Scooter-Groothandel.nl te gaan.

 

Mash-motoren - Retro looks & moderne techniek!

MASH, een succesvol merk door geheel Europa, is nu leverbaar in Nederland! Het merk is een eerbetoon aan alle grote ontwerpen uit de late jaren zestig en begin jaren zeventig. De modellen zijn met grote zorg gebouwd en hoewel het lijkt alsof ze uit een andere tijd komen zijn ze toch helemaal van deze tijd! MASH is een manier van rijden, MASH is een beleving! Klik hier om naar Mash-motoren.nl te gaan.

 

MXBikes.nl

MXBikes - Nieuwe crossmotoren voor een ongelooflijke prijs!

Bij MXBikes kun je een crossmotor voor een super prijs meenemen nog in de krat verpakt. 100% nieuw en 100% de beste prijs.Alle A-merken zijn bij ons te bestellen. Klik hier om naar MXBikes.nl te gaan.